Inspirație pentru creațiile noastre

Regina Maria şi principesele României la Castelul Peleş.- Sumanul Reginei Maria - o piesă vestimentară de inspirație, atât prin ornamente, cât și prin croi. Caracterizează perfect stilul vestimentar, elegant și rafinat, al Reginei. Aici se vede foarte bine influența sa pentru toți cei din jurul său, dar și iubirea și aprecierea ei pentru portul tradițional românesc.

Regina Maria şi principesele României la Castelul Peleş

Sumanul Reginei Maria – o piesă vestimentară de inspirație, atât prin ornamente, cât și prin croi. Caracterizează perfect stilul vestimentar, elegant și rafinat, al Reginei. Aici se vede foarte bine influența sa pentru toți cei din jurul său, dar și iubirea și aprecierea ei pentru portul tradițional românesc.

Din recunoștință și apreciere pentru Regina Maria a României, dar și pentru că rezonăm cu stilul vestimentar adoptat de această femeie extraordinară, am creat câteva piese inspirate de acesta. Ne bucurăm de fiecare dată când vedem fețe luminate de admirație atunci când dau cu ochii de rochițele, paltoanele sau accesoriile noastre, brodate cu motivele purtate de însăși Regina Maria. Se deosebesc de orice altceva, prin eleganța și energia pe care o emană.
La fel cum ea și-a arătat iubirea pentru România purtând cu drag haine tradiționale românești, noi, la rândul nostru, creăm și purtăm obiecte vestimentare inspirate de ea, arătându-ne iubirea și admirația față de ce a făcut ea pentru noi și pentru țara noastră.

Lăsați un comentariu